17 Aralık 2013 Salı

Clara ve Weeping Angel

Şu an en saçma teorilerimden birini yazıcam ama neden olmasın dedirtecek bir şey..The Time of the Doctor'da Clara meleklerle karşılaşsa ne olur? Ağlayan melekle karşı karşıya gelse ve geçmişe gönderilse..
Geçmişte kendi yankılarından biriyle karşılaşsa.Biliyorum biraz saçma bir teori ama oldu diyelim.Şimdi..Clara normalde kim olduğunu ve geçmişte de yaşadığını bilmiyor.Diyelim ki yankılarından biriyle karşılaştı ve her şeyi hatırladı ya da anladı.Doctor ona açıklamak zorunda kaldı.Bu anlatılanlar da Clara'nın Journey to the Centre of the TARDIS bölümünde kütüphanede gördüklerini hatırlamasına yol açtı.Düşünsenize Doctor'un adını bilen bir yol arkadaşı..Evet biliyorum biraz olasılık dışı ve saçma ama içimde mi kalsaydı ;))
-comealongmatt

1 yorum:

  1. doctor who da kısa bir video vardı orada clara ve doktor aynı yerde yürüyüp konuşuyo faln ama doktor orada kitaptan okuduğu adı hala hatırladığını söylüyor. yani sanırım aklında ve bunu kullanmayı planlıyorlar. paradox olmadan açmaları mümkün. benim teorim tardisin zihni clarayla uğraşmay ıseviyodu zaten. doktorun yardıma ihtiyacı olacağı bir zaman ona ismi hatırlatacak bence.

    YanıtlaSil