13 Aralık 2013 Cuma

Master geri dönebilir mi?

Şimdi aklımda bir sürü teori dönüp duruyor ancak şu sıralar oluşan yeni bir tanesini sizinle paylaşmak istiyorum.
50. Yıl'da Gallifrey'i Zaman Savaşı'ndan kurtardılar. Teknik olarak 10. Doctor bu olanların hiçbirini hatırlamıyor. Ama biz onun bu olaylar olmadan önce I. Elizabeth ile takıldığını ve olaylar sırasında Liz ile evlendiğini biliyoruz.

















10. Doctor The End of Time'da Ood Sigma'ya "Evlendim ve bu hataydı. Tatlı Bess. Şunu da söyleyeyim ki, takma adı artık değişti." diyor.


Yani bu durumdan 10. Doctor'un 50. Yıl olaylarını yaşarken The End of Time öncesi yalnız takıldığı dönemden geldiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. 10. Doctor bu olaylardan sonra The End of Time'ı yaşayacak, Rassilon ve Master arasında kalıp en son ikisini de Zaman Savaşı'na geri gönderip 4 kez vurma olayından sonra rejenerasyon geçirecek vs.  Benim teorim ise şu yönde: 
Gallifrey kurtulduğu, Zaman Savaşı artık olmadığına göre; Zaman Savaşına geri gönderilen Master hala yaşıyor olabilir mi? Teknik olarak Rassilon'dan kurtulmayı başardı ise -ki buna hiç şüphem yok- ve Gallifrey cep bir evrende olduğuna göre bir vorteks manipulatörü bulup ışınlanmak çok da zor olmasa gerek, ha? Master'ı gelecekte bir daha görecek miyiz? Bence bu çok olası bir durum gibi görünüyor sanki.

-Elif

1 yorum:

  1. Seni kutluyorum çok iyi bit tahmin ve tuttu özellikle yine master ile sezon finalı yaptı 😂

    YanıtlaSil